Zitcomfort in je woonkamer?
Zo speel je het klaar!

Comfort in huis? Dat begint met zitcomfort! Je heerlijk in de zetel nestelen voor je favoriete serie, een boek lezen in een fijne fauteuil of je gasten ontvangen op comfortabele stoelen: het draagt allemaal bij aan een geweldig gevoel. In deze blog geven we je een aantal tips mee om het zitcomfort in je woning te verhogen. 

Oog voor stijl

Comfort is belangrijk, maar dat hoeft niet gelijk te staan aan oubollig. Zitcomfort vind je vandaag de dag in allerhande stijl en je kunt de stijl van je zetel(s) dan ook perfect afstemmen op de rest van je interieur. Van een mooie zetel geniet je nu eenmaal meer. Kom je er zelf niet uit, laat ons als interieurspecialist je dan met raad en daad bijstaan. Wij zorgen voor een coherente stijl en betaalbaar zitcomfort: twee vliegen in één klap. 

Relaxen in de woonkamer

Een geweldige sofa is één ding, maar een bijkomende fauteuil om heerlijk in te relaxen is zeker een troef. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende stijlen en ze zijn heerlijk om in te liggen. Nog meer comfort? Ga voor een relaxzetel met elektrische regeling. Zo pas je de zetelstand helemaal op maat aan, zonder moeite. Het aanbod is ontzettend ruim en ben je door het bos de bomen even kwijt, dan zijn wij er om je te gidsen. 

Een grote bank
schept gezelligheid

Kids in huis of mag het allemaal wat gezelliger? Ga voor een grote zitbank. Al snel ontpopt je sofa zich tot de belangrijkste plaats in huis. Een plekje waar gesprekken worden gevoerd en iedereen gezellig bij elkaar kruipt. Grote banken zorgen voor een moderne en strakke stijl al is enige ruimte wel een must. We denken graag mee over het formaat van je zitbank, zodat je nog steeds een gevoel van ruimte hebt. 

Zoek de hoeken op

Het alternatief? Een hoekbank! Hier kun je makkelijk met zijn tweetjes liggen en je maakt er optimaal gebruik mee van de beschikbare ruimte. 

Een strakke bank in combinatie met ligfauteuils

Een strakke bank oogt geweldig, maar vroeg of laat wil je toch eens heerlijk languit liggen en op een designbank is dat soms moeilijk. Ga je voor design, zorg dan ook voor heerlijke ligfauteuils zodat je af en toe helemaal tot rust kunt komen. Moderne ligstoelen zijn er in alle mogelijke maten en vormen, je vindt dus vast wel een exemplaar dat perfect bij je bank past. 

Alles voor je zitcomfort en advies op maat?

Op zoek naar de perfecte bank, een fauteuil en eventueel advies over hoe je tot het optimale zitcomfort komt? Bij ETC zijn we al jaren thuis in zitmeubelen en als interieurspecialist helpen we je graag verder bij het inrichten van je woning. Spring zeker een binnen en kom ons aanbod ontdekken! 

ETC interieur & meer

ETC Slaap- en relaxcomfort

Contactformulier