Over ons

Passie voor interieur, sinds 1997

Achter ETC staat een gepassioneerd team van mensen die stuk voor stuk gedreven zijn om jouw droominterieur te realiseren. Waar we in 1997 begonnen als specialisten in slaapcomfort, zijn we vandaag de dag uitgegroeid tot een totaalpartner voor je interieur. 

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over de nodige vakkennis om je te adviseren bij al je interieurplannen – klein of groot. Elke klant is bovendien uniek en heeft een andere droom, een andere smaak en een ander budget. Daarom zijn dan ook geen twee interieurs van ETC hetzelfde.

En onze passie voor het vak? Die voel je. Bij elk contact, bij elk project.

Persoonlijke aanpak: ETC denkt met je mee

Elke klant is voor ons een nieuwe uitdaging. Wij luisteren eerst en gaan dan aan de slag om op zoek te gaan naar precies dat wat jij zoekt. Voor elke klant weten wij de juiste aanpak te vinden. 

We luisteren naar waar je van droomt en denken met veel plezier met je mee over hoe we er samen werkelijkheid van kunnen maken, steeds rekening houdend met je budget, wensen en voorkeuren. 

Of je nu op ons rekent voor een volledig interieur of advies nodig hebt bij het vinden van een zit- of slaapmeubel of woonaccessoire: wij zijn er voor jou.

Maatwerk van de bovenste plank

Geen twee mensen zijn dezelfde, en geen twee interieurs horen dus hetzelfde te zijn.

Wij leveren maatwerk, van het eerste gesprek tot de laatste finishing touch: jouw interieur straalt uit wie je bent. Daar zorgen we samen voor. 

Bij ETC hebben we alle expertise in huis om projecten tot in het kleinste detail aan te passen aan jouw wensen. Zo maken we van je huis een thuis.

Totaalconcepten van ETC: zorgeloos verbouwen

ETC, oorspronkelijk gestart als dé expert in slaapcomfort, is met de jaren geëvolueerd tot een totaalpartner voor interieurprojecten. Van het strippen tot het plaatsen van elektriciteit en sanitair, en van schilderwerken en maatmeubels tot de aankleding die het helemaal van jou maakt… Wij nemen alles in handen en ontzorgen je volledig. Jij hoeft nergens over na te denken, niemand te contacteren en niets op te volgen.

Het enige dat jij zelf moet doen? Genieten van een zorgeloze verbouwing én van een resultaat dat al je verwachtingen overtreft. Voor minder gaan we niet.

Previous
Next