OVER ONS

Waarmee we het verschil maken? Vakkennis is uiteraard belangrijk, maar ons gepassioneerd team, daar draait het om. Sinds 1997 timmeren we aan ons eigen groeiverhaal. Van specialist in slaapcomfort groeiden we uit tot een totaalpartner voor jouw interieur. Adviseren, selecteren en inspireren, we helpen je graag aan je droominterieur. Steeds met advies op maat en op maat van jouw budget.

SLAAP- & RELAXCOMFORT

Roots, die kun je niet verloochenen. Hoewel wij de perfecte partij zijn voor totaalprojecten, zijn we nog steeds de regionale referentie in slapen en relaxen. Maar net zo goed vind je bij ons comfortabele zetels en leuke accessoires. Kortom, voor al je woonwensen klein of groot, ben je bij ons aan het juiste adres.

Before After

Advies op maat als uitgangspunt

Wat je wens of project ook is, wij willen je ontzorgen. We bekijken steeds het bredere plaatje en zorgen voor advies op maat. Geen 2 projecten zijn gelijk en jouw persoonlijke wensen staan voor ons centraal. Reken maar dat onze gepassioneerde interieurvormgevers met je meedenken. Zo kom je tot het perfecte resultaat, aansluitend bij je smaak.

Previous
Next