SCHILDERWERKEN

Bij ETC kan je terecht voor professioneel kleuradvies voor je interieur: onze experts helpen je bij het kiezen en combineren van de juiste kleuren, helemaal volgens jouw smaak en passend bij je interieur. Is je keuze gemaakt, dan kan ook de uitvoering van schilder- en behangwerk op maat door onze eigen, ervaren vakmensen gebeuren.

Vorige slide
Volgende slide

Professioneel kleuradvies
voor je interieur

Het combineren van de juiste kleuren is essentieel voor een mooi interieur waar je je goed in voelt. Wanneer een ruimte niet helemaal ‘juist’ aanvoelt, heeft dit vaak te maken met kleuren die niet bij elkaar passen. 

Het is niet altijd gemakkelijk om zelf in te schatten welke kleuren je best kiest voor je interieur. Er zijn zoveel mogelijkheden en de verschillen kunnen op het eerste zicht zo subtiel lijken en toch een enorm effect hebben. 

Daarom helpt ETC je heel graag met professioneel kleuradvies, volledig in lijn met jouw persoonlijke voorkeuren en afgestemd op je interieur. Want kleuren horen een meerwaarde te geven aan je interieur, ze zijn geen bijzaak.

Schilder- en behangwerk
op maat

Schilderwerk en behang kunnen een ruimte volledig transformeren. Er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden die een interieur meteen die extra touch kunnen geven. Zo zijn er specifieke schildertechnieken en bijzondere behangpapieren die voor een speciaal effect kunnen zorgen in je interieur. 

Bij ETC kunnen wij je adviseren over wat er allemaal mogelijk is en wat we aanraden voor het resultaat dat je zoekt, voor elke ruimte. 

Om professioneel schilder- en behangwerk op maat van onze klanten te kunnen leveren hebben wij een gerenommeerd schildersbedrijf overgenomen. Zo hebben we de uitvoering van het schilder- en behangwerk ook volledig in eigen beheer en kunnen wij jou persoonlijk bijstaan van het kiezen van de kleuren tot de laatste afwerking.

Contact

Wens je een keuken uit te laten tekenen op maat? Geef ons een seintje en we trekken met plezier tijd voor je uit. Jouw keuken verdient onze volle aandacht.

Contactformulier