Waarom een boxspring
wat voor jou is?

Het kiezen van een nieuw bed? Pure fun! Bij ETC vind je een ruime keuze aan bedden en uiteraard hebben we ook de nodige boxsprings voor je in petto. Waarom een boxspring misschien wel het overwegen waard is? We zetten even een aantal kenmerken en troeven op een rijtje.

Wat zijn de typische kenmerken van een boxspring?

Een boxspring is eigenlijk een houten kader met metalen veren. Klinkt simpel, maar is het niet. Een boxspring bestaat uit een bedbodem op poten, een houten of metalen kader met metalen veren, stoffering, een matras met of zonder topper en optioneel een hoofd- en voetenbord. Boxsprings er in tal van maten, kleuren en uitvoeringen. 

Waarom jij kiest voor een boxspring?

Heel wat mensen zweren bij een boxspring.
Kies je voor dit type bed, dan:

Kies je voor pure luxe

Een boxspring oogt luxueus, niet voor niets vind je dit type bed in heel wat hotelkamers terug. Je kunt dit bed helemaal op maat laten afwerken en pimpen. Zo matcht dit bed perfect met je interieur.

Stap je net iets hoger in

Zeker als je op leeftijd begint te komen, is dit een onmiskenbaar voordeel. In- en uitstappen wordt immers een stuk makkelijker. Wist je dat we zelfs de ideale instaphoogte kunnen meten en je bed daarop afstellen?

Slaap je super hygiënisch

De buitenzijde reinigen en je bent klaar. Het bed is volledig gesloten, de binnenkant hoef je dus niet te reinigen.

Kun je voor verstelbaar gaan

Boxsprings zijn ook in verstelbare uitvoeringen verkrijgbaar. Zo lees je makkelijker en kun je je bed helemaal op je lichaamshouding afstemmen. 

Is een lattenbodem dan geen optie?

Uiteraard wel, het gaat vaak om persoonlijke smaak en voorkeur. Een kwalitatieve lattenbodem moet niet onderdoen voor een boxspring. Ze bieden in principe een gelijkwaardig ligcomfort en de nodige ondersteuning. 

Interesse in een boxspring?

Overtuigd van de voordelen en/of de uitstraling van een boxspring? Spring dan zeker eens binnen in onze showroom. Niet alleen hebben we een ruime keuze aan boxsprings, we staan je ook met raad en daad bij, bij je keuze. 

ETC interieur & meer

ETC Slaap- en relaxcomfort

Contactformulier