Dé bedtrend van 2022

Uiteraard volgen we bij ETC de trends op de voet, maar slaapcomfort staat wel steeds voorop als we een bed aanraden. Van de perfecte bedbodem tot een geweldig kussen: wij hebben het. Ben je toe aan een nieuw bed en wil je toch mee met dé trend van dit jaar, dan geven wij je alvast wat inspiratie. Maar net zo goed doe je het helemaal anders. 

Bedden met een houten frame

Heeft de boxspring afgedaan? Nee, helemaal niet! Een boxspring heeft nog altijd heel wat voordelen en we hebben werkelijk prachtexemplaren in ons aanbod, maar dé trend van 2022 is het niet. Bedden met een houten frame zijn het dit jaar helemaal en winnen nog steeds aan populariteit. Misschien een reden om dit toch eens te bekijken? Bovendien zijn we bij ETC ook thuis in maatwerk, wat nog veel meer mogelijkheden biedt. 

Eikenhout het populairst

Er zijn tientallen, zo niet meer houtsoorten, maar de klassieker blijft toch eikenhout. Eik blijft trendy, is oersterk en valt makkelijk te combineren met tal van andere materialen. Bovendien is eikenhout al bij al betaalbaar. Eik is robuust, gaat jarenlang mee en blijft eigenlijk altijd eigentijds. Een goede investering dus voor elke slaapkamer. 

De kleur van eik springt in het oog, maar het is vooral ‘de tekening’ van het hout die het hem doet. Niet te overheersend, maar wel aanwezig. Deze lijnen vallen makkelijk te combineren met andere interieurobjecten. 

Nog net iets meer luxe?

Mag je houten bedframe nog net wat meer luxe uitstralen? Kies dan voor notenhout. Net iets duurder dan andere houtsoorten, maar werkelijk prachtig. De diepe en tegelijk warme kleur geeft meteen extra aan de complete slaapkamer. Zeker als je over wat ruimte beschikt, komt dit hout prachtig tot zijn recht. 

Durf te combineren

Betekent kiezen voor een houten bedframe dat je je qua materialen tot hout moet beperken? Nee, helemaal niet. Combinaties zijn perfect mogelijk. Stalen poten, een lederen hoofdbord en wat fluweel: alles kan. 

Wij denken met je mee

Bij ETC zijn we al jaren thuis in slaapcomfort en we denken dan ook met plezier met je mee. Ook voor complete totaalprojecten kun je trouwens bij ons terecht. Kom zeker eens een kijkje nemen, we bekijken graag samen de mogelijkheden. 

ETC interieur & meer

ETC Slaap- en relaxcomfort

Contactformulier